Uus massiefekt: Andromeda mängupildid on homme suuna peal

Uus Massiefekt: Andromeda gameplay on teel uute detailidejanu küllastamiseks, on BioWare avaldanud. Kinnitati eelmisel nädalal mängu ametnikule saadetud postitusega Twitteri leht , esitletakse uut kaadrit homme GPU tootja Nvidia CES-i peaesitluse raames, ehkki kui palju (ja mida) me tegelikult näeme, on veel näha. Twitteris on kirjas: Valmis rohkem Mass Effecti nägema: Andromeda keskkonnad ja mängimine? Häälestage järgmise nädala kolmapäeval @ nvidia CESi peaesitlusele.

Ainult paar kuud aega, kuni Andromeda jõuab PlayStation 4, Xbox One ja PC juurde, oleme endiselt märkimisväärselt pimedas RPG hetkemomentide peenemate keerukuste osas, kusjuures esimene ametlik treiler saadeti juba eelmisel kuul. Me teame siiski, et BioWare tõmbab oma järeltegevuseks kõik peatused välja Massiefekt 3 , kus produtsent Mike Gamble paljastas Game Informerile varem, et see on suurim sisu sisu, mida me kunagi oleme teinud. On lahingutegevusega seotud kohtumisi, mõistatusega seotud kohtumisi, narratiividega seotud kohtumisi ja juhtub palju asju, mis lisavad kriitilisele teele rohkem sügavust.

Siinkohal võtame midagi uut, kuid pidame siiski meeles, et Nvidia eesmärk on pigem näidata oma uue riistvara võimsust, mitte minna mängu detailide osas väga detailidesse. Kui soovite otseülekandele käekella anda, võite selle üle minna ettevõtte ajaveeb kell 18.30 PST / 21.30 EST / 2.30 GMT 4. jaanuaril, et näha, mis teil endal on.

Kuigi BioWare ei ole veel ametlikku väljaandmise kuupäeva esitanud, Massiefekt: Andromeda peaks käivituma selle aasta kevadel. Oodake kindlamat vabastamisakent pigem varem kui hiljem.

kas tuleb veel üks meeskondlik film

Allikas: VG247