Call Of Duty: Infinite Warfare Double XP Weekend Now Live

Pärast eelmisel nädalal Spacelandi režiimis mässavate zombide jaoks kahekordse XP-i suurendamise väljakuulutamist teatas arendaja Infinity Ward nüüd plaanist korraldada kahekordne XP-nädalavahetus Call of Duty: lõpmatu sõda alates tänasest, 18. novembrist.

Sündmus jätkub kuni esmaspäevani, 21. novembrini kell 10.00 PT / 13.00 ET. See sündmus kehtib nii tavalistele kogemuspunktidele kui ka relva XP-le laskuri mitmikmängu režiimis. Kui soovite hiljemalt teada saada Lõputu sõda Tulevased uuendused, e-spordi plaanid ja muu, on Infinity Wardil praegu a Tõmblema otseülekanne, kui me räägime, mis algas kell 11.00 PT / 14.00 ET. Veel pole ühtegi sõna selle kohta, kui kaua esitlus kestab, kuid kui teil on kiire, peaksite suutma osa tegevusest tabada.



Samuti tuleb märkida, et Infinity Wardil on käimas laskuri esitusloendite kohandamine, kusjuures nakatunud tõmmatakse ajutiselt välja, et arendusmeeskond saaks mõningaid kohandusi teha. Veelgi enam, põhuküsitlus Twitter küsib kasutajatelt, millist režiimi nad tahaksid Hardcore'i esitusloendisse lisada: Hardcore Defender, Hardcore Frontline, Hardcore Kill Confirmed ja Hardcore Free-for-All.



Call of Duty: lõpmatu sõda käivitati kõikidele platvormidele kaks nädalat tagasi. Meie ülevaates leiti, et Infinity Wardi ulmelaskur on heli iteratsioon proovitud ja katsetatud Call of Duty isegi siis, kui see on teatud kategooriates lühike. Mis aga puudutab seda nädalavahetust, siis ütle meile, kas osalete kahekordse XP üritusel? Pidage meeles, et see kestab kuni esmaspäevani, 21. novembrini ja meie sisestamiseks on veel aega Lõputu sõda kui te pole veel mängu jätkanud.

kood



Allikas: Twitter